VÄLJ DITT DRIVHUS

Gå till Drivhuset Norden
NOVIA
SV

Våra tjänster

Din idé - flera alternativ för utveckling med Drivhusets metoder.

Vi har kurser och utbildningar du kan anmäla dig till om du behöver fylla på dina kunskaper och träffa andra som befinner sig i samma situation som du.

På Drivhuset får du möjlighet att träffa andra som är i samma situation och du får coachning av vår personal  som har lång arbetserfarenhet och känner till dagens verktyg. Snabbt kan du också bygga ett nätverk med både entreprenörer och andra aktörer som är knutna till oss.  Ditt första steg kan då vara at komma med i ett Accelerator-program.

Dessutom erbjuder Drivhuset kompetensutveckling för företag och organisationer som behöver utvecklas, kommunicera och stärka ledarskapet. Hör av dig till oss om detta intresserar via Kontaktfliken uppe till höger.

Skulle du vara intresserad av företagande och har gått en andra stadiets utbildning i Finland eller motsvarande? Då kan en entreprenörsdriven utbildning passa dig! Yrkeshögskolan Novias företagsekonomiska institution och Campus Åbo är den enda svenska enheten i Finland som utbildar företagsekonomer med Drivhusets entreprenöriella metoder. Både dagstudier för unga och vuxenstudier är möjliga. Kolla i så fall in: Bli tradenom i Åbo

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!